Ben je op zoek naar een eigentijds kado voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, feest of jubileum? Verras je familieleden, vriend(in), geliefde of collega eens op leuke manier en geef een OVD Kadobon. Tevens steun je hiermee de lokale ondernemers op ludieke wijze uit de dorpen Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk!

OVD kadobon

Algemeen

De OVD heeft in de jaren 90 een systeem van tegoedbonnen in het leven geroepen met als doel het ondersteunen van de lokale economie. De bonnen worden in de gemeente Druten gekocht en bij de detailhandelaren in de gemeente weer ingeleverd. De ontvangers van de bonnen kunnen deze bij de OVD inleveren en krijgen op deze manier weer contant geld voor de bonnen.

De tegoedbonnen

De waarde van de OVD kadobonnen kan zijn € 5,- / € 7,50 (tot 2021) / € 10,- / € 15,- en € 20,- (sinds 2022).
De waarde van de bonnen wordt via een intern verrekeningssysteem van de OVD gegarandeerd.

Inleveren

U kunt de OVD kadobonnen inleveren bij winkeliers en restauranthouders in de gemeente Druten (dorpen: Druten • Afferden • Deest • Horssen • Puiflijk) die de herkenbare OVD kadobonsticker (rechts getoond) op hun kassa of deur zichtbaar hebben geplakt.

Kijkt u hiernaar voordat u de bon probeert in te wisselen en de winkelier deze weigert, omdat hij niet mee doet aan deze campagne.
Een voorlopige lijst van deelnemers vindt u hier.

Aankoop

De bonnen kunnen op de volgende manieren verkregen worden:
1. Op het kantoor van de OVD (onderaan deze pagina vindt u het adres en de openingstijden).
2. Bij de Primera in Druten.
3. Via de secretaris. Voor de aankoop van grotere aantallen bonnen kunt u contact opnemen met de penningmeester (e-mail: secretaris@ovd-druten.nl)

Herkenbaarheid

De oude OVD kadobon heeft de linker bovenstaande opmaak.
Sinds 2022 zijn er nieuwe kadobonnen uitgebracht met het nieuwe OVD logo.

Omwisselen

Winkeliers die OVD bonnen ingenomen hebben, kunnen deze op een aantal manieren inwisselen:
1. Door tijdens de openingstijden van het OVD kantoor deze aan te bieden; de verwerking en betaling vindt in principe binnen 2 werkdagen plaats.
2. Door contact te zoeken met een van de bestuursleden. Na een afspraak worden de bonnen bij het inleverpunt opgehaald of de bonnen worden bij het bestuurslid afgegeven op de gezamenlijk afgesproken locatie. Na inlevering worden de bonnen ook weer in principe binnen 2 werkdagen uitbetaald.